Nov 7, 2010, 6:34 PM

Нарисувай ми... 

  Poetry
1086 0 24

 

Нарисувай ми...

 

Нарисувай ми щрих, ти, Поете,

само щрих, а не дълга поема.

Всяка буквичка в него да свети,

с малко думи – но цяла Вселена!

И когато преминеш „Oттатък”,

точно този стих, знай, ще се помни.

Да, животът ни много е кратък…

но следите ни – те са вековни!


Нарисувай ми щрих, ти, Поете…

 

 

 

 

13.01.2010

 

 

 

 

Със сърдечен поздрав към Откровенци!

Бъдете здрави, приятели, за да продължавате да творите и усещате Живота по най-добрия начин!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??