Feb 5, 2014, 8:32 PM

Нарушена тишина 

  Poetry
483 0 9



Бяла е нощта.
… и тиха.
Зимни балерини
с вятъра танцуват,
в пирует се спускат
и с реверанс
главици свеждат.
Тихо…
Толкова е тихо,
че чувам мислите ти,
чета погледа ти.
… и с риск да наруша
тази бяла тишина,
ще те целуна.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??