Aug 2, 2022, 7:53 PM

Не болят нацелувани рани 

  Poetry
339 10 14

Шепа точици само, хвърляй злото през рамо!
Многоточие лесно се пише.
Сред житейската драма, този свят е за двама,
а такъв е и планът Всевишен.

 

И в реалност горчива, сякаш днес си отива
любовта. Ти на танц покани я.
Припомни ѝ в очите нежен порив, че скрит е –
между длани на двама – магия.

 

И ще тръгнат телата по пътека позната...
Зад пердето светът ще остане.
Многоточия впити, ще запалят звездите,
Не болят нацелувани рани.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Липсата ми няма да е страшна, нито тежка,
просто малко повече пространство в гардероба.
Времето поправя всеки спомен, всяка грешка.
Нас ще ни задраска и ще ни постави в скоба.
Чифт пантофи, лятно яке, розова хавлия... ...
  497  13 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??