Mar 23, 2021, 8:41 PM  

Не и не! 

  Poetry
423 8 10

Не, няма да си тръгнеш!

Не и не!

Вратата е метална и заключена!

Това, което ти си ми отнел,

във сметката на Дявола ще включа.

Ще плащаш ти. А аз ще плащам теб.

И избора си! Боже, как ще плащам!

Но дай сега да пием водка с лед

защото тази нощ е само наша!

 

Да, знам, любими, искаш да крещиш.

Е хайде, давай! Скъсай тая скука!

Щом ти си бил готов да ме раниш

сега недей очаква да ми пука.

Разкъсвай се от ярост и от яд.

А аз ще гледам празно и различно.

Дори сега да свърши тоя свят,

ти няма да си тръгнеш.
Нищо лично.

И мисля си да вдигна шумен тост,

за теб и за лъжите ти нахални.

А затова че си ми свиден гост -

вратата няма ключ.

И е метална.

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??