Jan 18, 2014, 7:03 PM

Не ме дишай в поезия... 

  Poetry » Love
623 0 0

По "Не искам да те дишам в поезия"

                              на Zefpet

 

Не ме дишай в поезия,

не ме рисувай в ескиз!

Нека осъмнем в амнезия...

Ти си най-невъзможния бриз!

 

Разпалù в мене огъня,

света ми да грее в магия!

Разпалвай с ръцете агония...

В дъха ти без думи аз ще се скрия!

 

И тогава ме пий -

разжарèна, гореща... да паря!

И в огнен взрив ме открий -

така те обичам! До пълно изгаряне!

 

Тогава ме дишай -

като райска, неземна градина.

Така ме жадувай и сричай!

Да е най-дългото сливане...

 

 

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??