Jun 22, 2008, 12:54 PM

Не ме сънувай! 

  Poetry
799 0 5

Дъжд по прозорците се мята.

Дървета лягат.

Пероноспора от земята

за път се стяга.

Противно всякакви канони

не пърли листи.

Цветец от клонките се рони

и завръз бистри.

Със стихове ще те докосна,

макар небрежно.

А колко сложна, колко проста

е тази нежност.

Сърце готово е за полет -

Крило и Сила.

Не ме сънувай в тази пролет,

недей бе, мила!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??