Mar 13, 2017, 12:23 AM

Не ми казвай нищо... 

  Poetry » Love
352 5 8

Не ми казвай нищо...

 

Чувствам те как дишаш покрай мен

като лъч светлина, като полъх от дух...
Със отворени и със затворени очи

винаги си тук и чувствам дъха ти...

 

И днес живота ми се струва абсурд

ако някъде не откривам усмивката ти...

И историята на този свят е загубена,

в пустинята, ако в някога ти не си тук...

 

Не ми казвай нищо, само ме погледни,

защото ме е срам, но това е да си себе си...

Не ми казвай нищо, само в сънищата

ми кажи "Обичам те", защото ме е срам...

Не ми казвай нищо, просто прегърни ме,

макар да ме е срам, да разбереш всичко,

което чувствам, дишайки в дишането ми
Не ми казвай нищо, аз също те обичам...

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??