Feb 25, 2023, 6:28 PM

Не мога да открия 

  Poetry
261 2 4

Мисля, мисля, не измислям

как да върна детската усмивка.

Толкоз истинска, широка,

толкоз слънчева, дълбока.

 

Мисля, мисля, не измислям

как очите детски да си върна.

Толкоз бистри, толкоз чисти,

толкоз точни, непорочни.

 

Мисля, мисля, не измислям

как сърцето детско да си върна.

Толкоз вярно, тъй безбрежно,

толкоз топло, толкоз нежно.

 

Мисля, мисля, не измислям

как мечтите детски да си върна.

Толкоз златни, необятни,

тъй далечни, дълговечни.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??