Aug 18, 2008, 9:36 AM

Не се предавай!... 

  Poetry » Love
736 0 28
          Не се предавай!...

Убиваха Любови - от обичане,
от "чистото" на своята душа,
и пращаха сестрите си при "рицари"
за да откупят свойта свобода!...

Не се предавай "палава безбожнице"-
желанията свои утоли
и без това със камъни, с кинжали -
убиваха те същите преди!...

Не се предавай - раните не парят,
докосвай с устни, сетива,
те викаха в екстаз "За царя!"-
а сипваха предателски слова!...



© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??