Даже помня
Аз такъв те познавах,
безмилостен... даже жесток.
Опитвах в други да те намеря,
но все ме срещаше погледа ти...
жесток...
Сама се погубвах,
но вярата ми силна ме крепеше.
Много грешки ти простих,
много рани от себе си изкорених.
Но такъв те аз обичах...
не съжалявам, че простих...
Молитви всяка нощ изричах,
но най-сетне те открих...
14.06.2007г.
© Надя Георгиева All rights reserved.