Feb 29, 2016, 5:56 PM

Не си отивай 

  Poetry » Love
211 0 0

                                                     Не си отивай

 

Защо си тъй замислен, тъжен?

Защо морето скрил си във душата?

Измъчен ли си от света объркан

или отпаднали са мъжките криле?

 

Кой в моряка разпилял е сивота

или живял си ти без мяра и се разпиля.

Не те ли мами вече

женска топлота?

 

Не си отивай като отлив морен.

Чуй сърцето ми тупти....

Или грехът, отдавна сторен,

е в прилива на твоите мечти?

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??