Не вярвам в любовта
и в празни думи.
Не искам скъпи подаръци, цветя.
Не празни жестове,
а тръпка помежду ни,
но ти не си виновен, че нея няма я...
Не вярвам, че за тебе съм „специална",
когато ти в леглото с друга си.
За теб била съм „идеална",
една от многото в живота ти.
Казваш, че за мене мислиш нощем,
че мен желаеш,
че съм била в сърцето ти,
но как ще ме разпознаеш,
когато с хиляди флиртуваш ти.
Казваш, че мене ти сънуваш,
а другата страстно ти целуваш.
За тебе една била жената,
една, която ще обичаш,
но вечер, гледайки луната,
на „многото" празни думи ти изричаш.
© Вили Мотовили All rights reserved.
Може би той търси пътя към теб по трудния начин.
Стихът ти ми хареса!