Jan 20, 2009, 12:49 AM

Недозапалени пожари 

  Poetry » Love
577 0 2
Взирам се в огъня ти, недоугаснал.
Още пазя твойте свещници,
мъждукащи летално и безвластно,
опожарили само недописани дневници.

По аурата бледа на свещта
топят се безвъзвратно епилептични силуети
на бясно затанцувала жена
пред мъж, забравил я сред многото усещания.

Днес знам, не е за мен твоят свят
и че не ме завлече в него трябва да съм благодарна.
Но всяка нощ светулки на прозореца крещят,
че търсят още огъня на недозапалената ни пожарност.

19.01.2008г.
гр. Пловдив


На един несбъднал се...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??