Feb 23, 2011, 8:51 PM

Неизбежно е! 

  Poetry » Love
733 0 0

Захвърлям във краката ти перото

и листовете късам със наслада.

Не си ми вдъхновение и радост,

а само безразличие дълбоко.

 

Не четеш ли вече между редовете?

Ключът е в паяжината от рими.

Отдавна съм изстинала, любими!

Не ми е нужно глупавото цвете!

 

Знам, ще те боли. И аз нали

преглъщала съм да ме изоставят.

Очите ми  - те също се забравят.

Защо обичаш ги? Очи като очи.

 

Неизбежно е! Не знаеш ли, че всичко

си отива. Един ден ще се смееш на това.

В света безбройни са разбитите сърца

и твоето сред тях ще е излишно.

© Росица Китина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??