Oct 1, 2022, 6:04 PM

Нежен шепот 

  Poetry
203 1 4

На вятъра в прегръдката живея
и свикнала съм с бурния напев.
Да се преструвам хитро не умея
и за порок не давам пукнат лев.

 

На огъня в сърцето се разхождам,
прегръщам нежно звездното небе.
Капризите на мъката пробождам
и  галя слънцето като дете.

 

На залеза във спалнята заспивам,
а той ми шепне нежно на ухо.
А сутринта, когато си отивам,
намига ми загадъчно с око...

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??