May 30, 2008, 2:05 PM

Нека!... 

  Poetry
488 0 2
 

Оставете ме за мъничко да помечтая!...

Нека поне миг да полетя над градските ни пошли светлини...

Нека поне в мислите си имам свободата да съм в рая,

нека попътувам със затворени очи...

 

Оставете ме за мъничко да посънувам!...

Нека поне нощем имам силите да преобръщам светове...

Нека имам своя кът, където винаги доброто ще лекува,

любовта с целувка ще преобразява зверове...

 

Оставете ме докрай да се самозалъгвам!...

Нека вярвам, че живеем, за да красота в душите си творим...

Нека вярвам във магията на топлата прегръдка,

нека вярвам, че ще можеме и без да ни боли...

 

Нека живея в илюзия!...

Нека!...

 

Толкова ще е красиво...

 

.............................................

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Идеята на стиха е страхотна, само тук-там де го пипнеш още мъничко, и е страхотен! Аз се присъединявам с две ръце към твоето "Нека!..." Поздрав!
  • "за да красота в душите си творим..." - знам, че е в името на римата, но звучи ужасно
Random works
: ??:??