Jan 24, 2019, 5:38 PM  

Нека Вдъхновението да не спира 

  Poetry » Other
593 2 4

Отново се завръщам в този стих.

Дали ще ми е тази вечер за последно?

Красивото в сълзата преоткрих

през болката изчезваща безследно...

 

С магията на огнена сълзица

отронена във мигове на слабост

пожар разпалва мъничка искрица

събудила душата ми за радост.

 

Ще запечатам ярко в спомена си чувството

което нежно в стиховете ти извира...

Щастлив да бъдеш – на Живота е Изкуството!

И нивга Вдъхновението да не спира!

© Ангел Милев All rights reserved.

Това ми е последната сълза, пази я!
Заклевам се, че нямам други!
Най-истинска ми е; не е от тия,
проляти в страхове, в заблуди,
в очаквания, тънки като вестник ...
  1118  10  17 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??