Jan 24, 2007, 11:24 AM

Ненужна 

  Poetry
1183 0 10
Болка пак изпива ми душата,
сякаш в този миг е непотребна вещ.
Отново падна в примка на тъгата
пламъче на гаснещата свещ.
Едно сърце, разбито на парчета,
а те снежинки малки са в нощта
и стопяват се увехнали цветчета,
и в кал сега превръща се снега.
         17.12.98г.

© Пенка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??