Очите и са девствени весталки,
убиват всеки порив хормонясал,
изпиват любовта на глътки малки
във двора на съня си буренясал.
Ръцете и са нежност непорочна,
незнаещи съвсем какво са ласки.
Със дрехите във банята - нарочно!
О, тя се къпе само с бански.
Сърцето и - небе кристалночисто,
самотно като стара синя лодка.
С най-свежата си рокля в утро бистро
тя тръгва с мистър Платон на разходка...
© Геновева Христова All rights reserved.
нищо че подхожда...