Разстила в тиха вечер,
звезден губер...
Вселената изпълнена с обич!
Гальовно ни подканя –
поглед към нея да отправим
и дарява ни с приказни вълшебства.
И някъде там сред звездна тишина,
мечтите ни – като звезден благослов
се вплитат, докосвайки –
триизмерното пространство...
превръщат се в неродена приказка!
И ето ме вървя сред звездни водопади
в косата вплела съм изумрудени цветя
и тъй ефирно те докосвам в съня ти...
Ела, подай ръка да ти покажа –
една галактика от звездни чудеса!
08.11.2017г
© Катя All rights reserved.
за хубавите думи и коментари.Бъдете благословени!