Apr 18, 2007, 9:23 AM

НЕЩО СЕ СлУчВА 

  Poetry
769 0 3

Нещо се случва край нас...
Неусетно идва пролетта...
Сутрин е студено, но нас
ни топли - мисълта...
Нещо се случва край нас...
всеки миг ни носи промяна.
Но не винаги усещаме това,
което после ни замайва...
Продължаваме си пак напред,
макар натиснали спирачки,
като засилена по път кола,
с различен път спирачен...

Нещо се случва край нас,

дори в далечно разстояние,

когато в някаква страна,

се носят изстрели,стенания...
Нещо се случва край нас,
неусетно, без да го усетим.
Навлязло като упойващ газ
и усещаме се променени.
Боли ни гърлото внезапно,
сънували сме нещо страшно,
настроението е ужасно
- оказали сме се натясно...
Започваме тогаз анализи
или затваряме очи,
но мислите са на талази
и всичко някак ни горчи.
Тогава търсим пак спасение
и облекчено го намираме
отново в сайта Откровения
мислите си ний изливаме.
Нещо се случва край нас,
за добро или за лошо,
просто трябва да сме в час,
и да караме в платното.
Всичко друго е съдба
комбинирана от нас,
и всеки миг, и всеки час
се случва нещо, с всяко Аз...







© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??