Аз не ще бъда твое начало.
Вярваш само в копнежи по минало.
И във времето тъй овехтяло,
дето всички са чувства, изстинали...
Аз съм трън във петата. Камъче.
Неудобен. Като тясна обувка.
Вечно крайно съм недостатъчен.
И в очите ти, вероятно глупав.
Аз съм нищо и никой за губене.
Заместител. И второ качество.
Повелител на влюбени думи,
без за тебе любов да значат...
Аз не ще бъда твое начало.
Няма как да е този начина!
Щом любов тук е нявга живяла,
просто трябва да я изплачеш...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов All rights reserved.