Mar 24, 2013, 10:33 AM

Незримата 

  Poetry » Love
549 0 2

Аз съм грях. Първична сила.

Но не като онази Ева

с ябълката в райската градина.

Тя е изкусителката. Аз съм бяла дева.

Моята страст е дивата степ,

а жаждата ми - скрита във черупка.

Сърцето ми полярен лед

превърна в песен за капчука.

Моят грях е чистото вричане,

свято като тих благослов,

едно молитвено обичане -

незримата за Евите любов!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Радко!Не зная дали е така,но със сигурност е по-поетична!
  • "Незримата за Евите любов" е по- красива, без съмнение.
    Даже по- е жива. Поздрав, Румяна!
Random works
: ??:??