Apr 24, 2009, 8:20 PM

Ние, хората 

  Poetry
442 0 0

 

Към Господ думите отправям,

молитви чисти - разкаяния.

За душата си нечиста аз забравям

и давам нови обещания.

 

Не откупила предишните молитви

с греховете, струпани в ъгъла,

отивам прошка аз да искам - грешната,

макар в предишните да съм послъгала.

 

Грешим, нали и  за това сме хора,

тъй грешни, мръсни и лъжливи,

и само Господ е безгрешен,

за  него не... за нас венци бодливи.

 

 

                                               20:12

                                                22.04.2009

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??