Sep 1, 2021, 10:16 PM

Никой не мина за мен 

  Poetry
331 0 9

Минаха толкова много години.
Минаха толкова много лета.
Минаха пролети, есени, зими.
Минаха в полет и птичи ята.

Минаха хора, печално смирени.
Минаха хора, сломени от страх.
Минаха хора – самотни, ранени.
Минаха хора, пленени от грях.

Минаха толкова много недели,
толкова много човешки съдби!
Минах през толкова много раздели.
Минах през толкова много сълзи.

Минах през толкова много болежки.
Минах през мъки в живота студен.
Минах направо през своите грешки.
Минах, но никой не мина за мен.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??