Jun 5, 2022, 6:04 PM

(нито) миг покой 

  Poetry
382 0 1

Хората,

мокри от дъжда,

с прилепнали към кожата дрехи

в цветовете на

невъзможно далечните тропици,

задъхани, лаещи, влачещи

омаяни деца, малки котви,

които не удържат

устрема на бягството,

плажът,

в следпотопна тишина,

в която от пясъка изплуват

блещукащи загубени съкровища,

за които започва,

сред крясъци и пищене,

надпреварата на

чайките.

© Малката Мис All rights reserved.

The work is a contestant:

Ноти за лятна песен »

26 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересно пишеш. Имаш собствен стил.
Random works
: ??:??