Jun 24, 2008, 7:47 AM

Нощта 

  Poetry » Love
675 0 17
 

Нощта

 

Това е нощ на спрелите часовници,

изпълнена с безвремие и страст.

Това е нощ с капризи на любовница,

на чувства, изненадани в анфас.           

 

Очите ни, несвикнали със тъмното,

се търсят като гълъби в мъгла.

Кой би помислил има ли разсъмване,

за две неразмагнитени тела.

 

Не ще се уморят да се преплитат те.

Във времето са като апостроф.

Една такава нощ е недействителна,

в действителност, кипяща от любов.

 

Тя ражда ново чувство за привързаност.

Кой - кой  е - ще ни бъде все едно.

И все едно е утре ще осъмнем ли.

Ако осъмнем - има  за  какво.    

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??