Jul 5, 2007, 2:27 PM

НОСТАЛГИЧНО 

  Poetry
684 0 14
 

                  НОСТАЛГИЧНО


Запее ли ехото с глъчта на жътварите,

под слънце превило стеблата на житото,

пак спомени свиват гнезда по дуварите,

опазили мене... на дните под ситото...


И вятър разпръсва презрели смокините

и птици кълват... и будят ме с  клюна си,

и същите мравки пълзят през годините,

дето ми сочеше... прабаба с бастуна си...


04.07.07.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??