Mar 5, 2008, 3:17 PM

Някак течен 

  Poetry » Love
766 0 17
 

Разточителна си тази вечер,

цялата си нежност ми предлагаш,

в ръцете ти съм... някак течен,

от устните ти парещи изпадам

в толкова ефирни състояния

на духа, и тялото си също,

жадни, междупръстовите разстояния

мекото от теб поглъщат

и ти изправяш се - вълна,

в целия си ръст на нежност,

вливаш се с диханието във гръдта,

трепкаща в зениците се вгнездваш,

мигом след това да разцъфтиш

в цветове на страст, листенца от обичане,

теменужно тялото да оросиш

с желания, почти до неприличие,

и допири - до градус на разтапяне,

на крайници, превити във дъги,

минутен дъх във кратера на необятното,

притихване в копринени ъгли,

усещане във невъзможни очертания,

любовен пламък, негорял ме до сега,

изгубване във наниз от стенания,

изгубване в ръцете на жена,

а това са твоите ръце...

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??