Sep 5, 2015, 8:36 PM

Някой ден... 2 

  Poetry » Love
381 0 1

И може за тебе да съм плакала,
и може пак да го направя,
може до безкрайност да съм чакала,
но в безнадеждност няма да се удавя.

 

И може да съм плела бъдеще,
без да съзнавам колко е чупливо,
и да съм вярвала на мисли лъжещи,
но душата ми с теб не си отива.

 

Може да падна, да боли,
да се загубя някъде из нищото,
Но път намирам и с разплакани очи.
И някой ден, и друг ще заобичам.

 

 

05.09.2015г,
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красив стих с много чувства. Поздрави!
Random works
: ??:??