Nov 23, 2008, 1:47 AM

Няма изход 

  Poetry » Other
532 0 2

Ред след ред

се загубвам в себе си,

а изход няма,

само тръни и плет бодлив

душата са покрили.

Нощен лай,

святкащи очи злокобни,

остър меч и край.

Това са сънищата нежни,

преследващи ме

те до край,

но изход няма,

затворена сама стоя,

а болката кръвта смразява,

превръща я на кал сега.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??