Jul 20, 2012, 6:58 PM

Няма обич минала 

  Poetry » Love
597 0 7

Няма сън. И няма обич минала.

Скрита е в отиващата младост.

Ти не си за ласките изстинала,

още си за погледите радост.

 

Шлейфът си понесла на комета,

палиш поднебесния фитил.

Взрив превръща в земната планета

нощите във фронт и сладък тил.

 

Смея ли се аз или пък плача,

знам, ще се изправя в полунощ

и под капишона на палача

миг ще блесна в звездния разкош!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??