Nov 1, 2013, 1:56 PM

Нюанси 

  Poetry » Landscape
1205 0 14

 

Окъпани листата в златна охра

танцуват тихо с есенния ден.

Под нежния и галещ слънчев допир

припича клони червендалест клен.

 

Помислял ли си, колко тайни крие?

В кората му все още си личат.

Вдълбани думи - вречени… И ние

оставили сме думи да горят.

 

В градинката стоят самотни пейки,

все още помнят глъчка и игри,

листата шу-шу-му-шат, мърдат вейки,

блестят във жълто топлите лъчи.

 

 

 

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??