May 2, 2007, 9:27 AM

Обединяване 

  Poetry
632 0 1

 Синьото небе сега над мене е.
 Такова бе преди... когато бях дете
 
 Вятърът вее в лицето ми.
 Нека брули... да разкъса и последната дрипа.


 Това, което държах и ще държа...
 Всичко... изчезва без помен и няма следа...
 
 Тъжно е... сълзите солени са...
 А някак си... някак си е смешно.

 Никога не съм се чувствал... толкова... извън.
 Това, което ще бъде... ще бъде...

 През всичките тези години и спомени...
 Пътуваме към Края... в Светлината...
   
 

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??