Jan 14, 2012, 1:43 PM

Обич 

  Poetry » For kids
1056 0 27

 


Пиленце съм аз за мама.
Хубавица съм за татко.
Ето, вече съм голяма,
пък ме пази моят батко.

Гали русите косички
със усмивка сутрин дядко
Две очички - две звездички
баба все целува сладко!

Колко ме обичат всички!
Затова съм аз послушна.
С мойте мънички ръчички
бързам с радост да ги гушна!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??