Mar 6, 2009, 1:02 PM

Обичам те! 

  Poetry » Love
834 0 3

Обичам те, но не с тиха, кротка обич,

слушаща разума и с тлеещ плам,

а с тази обич, която като стихия света ти разбива,

като морски вълни сърцето облива.

Тази, буйната страст, която кипи и не спира,

не знае прегради, не знае стени,

търси само длани горещи - от тях да изкипи.

Обичам те с тази любов, която няма пощада,

която боли и изгаря, и рани дълбоки в сърцето отваря,

любов, обляна в сладка болка и усмихнати сълзи,

любов, която минава през всичко и живи ни държи!

 

 

© Илина Тончева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??