Jun 2, 2007, 9:12 AM

Обратно 

  Poetry
1315 1 8
Ела близо, усети дъха,


тъгата попий с устни.


Милвай, изгони страха,


а как болят ласки късни.


Чакаш, времето не спира


и връщане назад не знае.


Безумно чувство извира,


отвътре плам гори, играе.

Обратно не вървим и ние,


часовникът отмерва в нас.


Едва ли може да се изтрие

мигът съдбовен в онзи час.



02.06.2007г

© Анета Саманлиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??