С една усмивка – кръгла като цвете,
с една прегръдка – топла като вятър
ще мога да нагазя снеговете,
дори когато няма път нататък.
И щастие, на облаци приличащо
ще разпилява в мене радостта
и моят ден ще е завинаги обичащ,
ще затанцува с мен света.
С едничка вяра – гола като лято,
с една надежда – вечна като песен;
ще слея в себе си небето и земята
в любов – красиво-пъстра песен.
© Екатерина Спасова All rights reserved.