Nov 22, 2012, 9:38 PM

Обяздвам тъгата 

  Poetry
639 0 12

Обяздвам тъгата.

Държа се здраво

за гривата-истина.

Не ù се сърдя.

Галя я скришом.

Прощавам ù

за поредното падане

в гъстата кал на болката,

за поредния удар

в очите на мечтите.

Прощавам ù,

за това, че ми даде мъдрост

да го приема,

за това, че ми даде сили

да се изправя,

за това, че

превърза ме с нова и чиста вяра.

Обяздвам тъгата

бавно, но сигурно...

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??