Feb 15, 2008, 10:09 PM

Oчакване 

  Poetry
994 0 2

Усмивката лъжовна пак на бледото лице блести.
И очите сини пак се пълнят със сълзи.
И дъхът ми притаен почти е вече спрял.

Аз стоя и чакам своя идеал.

Чакам го сама под мрачното небе.
Взирайки се в пустата улица отново,
замислена и с разбито сърце.
Вятърът разрошва моите коси, 
а в очите искрящи поредната сълза блести.
Отронва се и се слива с дъжда.
А сърцето ми все още чака капка топлина.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??