Feb 21, 2021, 10:16 AM

Очите ми остават без име 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
337 0 2

 

По миглите ми пари тишина.

Всяка потребност, грижа и страх

се пресичат в оцеляла искра...

Цялата ставам пепел и прах.

Но очите остават без име.

В тях има място за целия свят.

Измамен край или завинаги?! –

Дилема, разбиваща бряг след бряг...

Присъдата – тихи спомени...

И една непокорна сълза –

път през въздишки отронени –

става белег от човешка съдба.

 

                      © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??