Днес видях себе си като в огледало,
старо неизбърсано с години...
овехтяло от спомени криви
като есенни листа изгнили.
Помислих си ,попаднал съм
в криза на личността...овехтял.
внезапно остарял...Боже!!!
Дай ми сила, дай кураж...
Пак пред огледалото съм аз.
Ръката драсканици пише,
но от ума ми идват свише.
Китара струна къса човека
в огледалото видях.
© Ангел All rights reserved.
Ванка много се радвам че сподели стиха с мен и постави в любими.За мен е чес че ви имамПриятели!Младене,Ванка до нови!