Nov 25, 2022, 4:54 PM

Огън 

  Poetry
276 0 0

Огънят гори отдолу,

там са първите искри,

така е и при хората,

но по-жестоко,

огънят в сърцето започва да гори.

Ти си моят пламък,

моят скъпоценен камък.

Само ако знаеше, че ме спаси

от всичките беди.

Ще те пазя като кестен,

в детски ръце,

няма да те пускам,

като плюшено мече.

Щастие в дните ми внесе,

като дъжд пороен

в живота ми влезе. 

Огънят е запален и гори,

реалност стават моите мечти. 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??