Nov 4, 2017, 6:53 PM

Oмагьосана гора 

  Poetry
465 3 26

Залутах се в гора от хора, изтощени от умора.

Препъвах се в лиани и във храсти,

заплитах се във паяжините от страсти.

Обърках се съвсем накрая! 

На къде да тръгна – хич не зная!

От доста време тъй седя! Вече корени ще пусна!

Дали няма да се наредя между "хората дървета" утре?

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??