May 3, 2008, 11:30 AM

Омръзнах си от толкова присъствие 

  Poetry
1134 0 18

Омръзнах си от толкава присъствие!

(Исус се е самоубил от същото)

... и аз крещя "От същото!". До втръсване

се дразнят мишките по къщите.

 

Изгубих се от толкова намиране!

(Дори Колумб е мислел че е в Индия)

... лице не ми остана от гримиране -

на всяка следваща да бъда свидния.

 

Изплаках се от толкова кикотене!

(усмивката на Мона Лиза го доказва)

... в пиянство. Тихо разклокочвам се,

среднощно тежък за разказване.

 

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??