Jan 4, 2008, 10:11 AM

Опорна точка 

  Poetry » Love
640 0 28
Намирам те в снежна натрупаност,
в едно ноктюрно, тръпнещо в нощта,
в пейзаж лунно-блеснал и притурен
извън времето, с прозрачна светлина!

Намирам те в декор, с гола оскъдност
и на капки, в споменен привкус
и с очертана подкупност за сбъдност,
в очите на цветя, прозряли и смут!

... Намирам те и в крайчец на окото,
да, винаги ще те откривам там
и споделям любовта ти, с която
се оглеждам с другост, в целия свят!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??