Jan 27, 2016, 8:45 AM

Опръсках те 

  Poetry
440 0 10

 

Студът ли

въздуха смрази

или слънцето

капките дъждовни гали,

та около теб

така загадъчно блести?

 

Не.

Опръсках те с любов,

прости.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??