Jun 26, 2010, 8:44 AM

Орех 

  Poetry » Love
2724 0 22

 





С междупръстията
на слънчевия си
сплит
целувам
всяка
твоя
гънка
отвътре
разтваряща
се в орехова
черупка 
и пропукваща
надигащите се
спазми 
на прилива
в слепоочията
издълбавайки
всяко
едно
препятствие
до твоя зов...
и бавно
се отлива
до началото...
от повърхности
разголващи
мистериите
до недрата   
изливайки се
отново
в изворите 
на ЖИВОТА... 

© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??