Mar 9, 2019, 9:58 AM

Осмомартенско 

  Poetry
310 2 5

Това е ден на обич и зюмбюли,

това е ден на нарциси и мед.

Със слънчеви лъчи, като през юли,

от щастие и от любов обзет.

 

Витае аромат на ранна пролет,

събуждат се земята и небе.

В душите се издига птичи полет,

сърцето пълно е – като море.

 

И всеки блян роден е в безпогрешност,

с осанка на любимата жена.

Със дързък смях и с мек парфюм от нежност,

със сладък вкус и в розова мъгла!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??