Остани
тази вечер
с мен..
Не мога
да те изтръгна
от ума си.
Освободи ме
от напрежението.
Почувствай
желанието ми.
Остани
и не си отивай вече.
Нужда - каприз?
Всичко за всичко!
Болка, гняв, омраза?!
Забрави...
Има само
"тук" и "сега".
Тук сме ти и аз,
а сега е
най-върховния
момент, защото
решаваш...
избираш...
Оставаш!